Köszöntjük honlapunkon!
Állapotfelmérés


 

Más Világ Átalakítás program 2020
Szeretettel köszöntelek az átalakító programunkon. Az eredményes fogyásodhoz elengedhetetlenül szükséges az általunk adott mozgásterv, javaslatok, étkezési szokások betartása, ennek tudatában vágj bele a programba. A program 10 hetet ölel fel.
► Az átalakítás program egy általános orvosi vizsgálattal kezdődik, testsúly, testmagasság, BMI index, vérnyomásmérés, illetve egy fizikális állapotfelmérés (fájdalom, ízületek feltérképezése), kardió pulzus kiszámolása, a mozgásterv átvétele - kérlek minden edzésedhez hozd magaddal a mozgástervedet.
► A programban színkódok szerint fogsz dolgozni.
● Az első színkód a PIROS KÓD ami egy alapszintű edzésprogramból, javaslatokból áll. Itt az ajánlott edzés idő - heti 2X30 perc. Az első szakaszban heti 1x infraszaunázás egészíti ki a mozgástervet. A piros kód 2 hétig fut.
● A második szint a SÁRGA KÓD ami még mindig egy alapszintű edzésprogram, de már nehezített, és a heti edzés idő 3X40 perc. A második szakaszban heti 2x infraszaunázás egészíti ki a mozgástervet. A sárga kód 2 hétig fut.
► Kérlek ez idő alatt ne foglalkozz a testsúlyoddal. Törekedj az általunk javasoltakat betartani.
Az első hónap végé kontroll vizsgálatra várunk vissza. Ekkor történik meg az első testsúlymérés, a BNI index újbóli mérése, az új kardió pulzuskiszámítása.
● A harmadik szint a KÉK KÓD, a középszintű edzésprogram, ahol megkezdődik a kőkemény munka. Az edzések beosztása heti 3X4X 45 perc. A harmadik szakaszban heti 2x kollagénes, vagy bőrfeszesítő infraszaunázás egészíti ki a mozgástervet. A kék kód 3 hétig fut.
● A negyedik szint a ZÖLD KÓD, ami egy haladó szintű edzésprogram. A negyedik szakaszban heti 2x kollagénes vagy bőrfeszesítő infraszaunázás egészíti ki a mozgástervet. A zöld kód is 3 hétig fut.
► A 10 . hét végén újra találkozunk. Megmérjük testsúlyodat, a BNI indexedet, az általános közérzetedben bekövetkező változásokra vagyunk kíváncsiak.
► A program folytatódhat, de már az izomépítés szakaszával. Itt a kardió edzésedet fitnesz edzéssel, vagy csoportos órákon való részvétellel egészítjük ki. Az izomépítés nálunk nem egyenlő a testépítéssel, a célunk csupán az, hogy a fogyás utáni bőrstruktúráját javítsuk.

Árak:
orvosi vizsgálat, edzésprogram, táplálkozási javaslat INGYENES
felnőtt havi kardió bérlet 4000 Ft (az első két szakaszban) vagy napijegy 800 Ft/alkalom
felnőtt havi kardió bérlet 3500 Ft (a harmadik és negyedik szakaszban)
felnőtt komplex havi bérlet a 10 hét után 4500 Ft
zsírégető, infraszauna használat: 500 Ft/30 perc.
Kollagénes vagy bőrfeszesítő infraszauna 1000 Ft
Absolut Live sportitalok 450 Ft

 

Állapotfelmérés, egészségterv

 

Intézményünkben az orvosigazgató heti rendszerességgel találkozik vendégeinkkel, igény esetén állapotfelmérést, egészségtervet és edzés nyomonkövetést ad. Ha túlsúlyos vagy, vagy mozgásszegény életmódot éltél eddig, és ezen változtatnál, ne saját "kútfőből" állj neki. Kérj tanácsot, hagyd, hogy nyomon kísérjük kardió edzésedet! 

Egészségfelmérés - Egészségterv.

Hétfőnként, 17 óràtól. Bejelentkezés a +3630/9399338 telefonszàmon.

 

1. Orvosi vizsgálat: kórtörténet, fizikális vizsgálat, labor, röntgen, ultrahang, és egyéb eredmények elemzése, EKG, érdoppler, vérnyomás mérés

2. Állapotfelmérés: testsúly, testmagasság, testtömegindex, testzsír mérés, hónaljredő mérés.

3. Egészségterv: táplálkozás tanácsadás, életmódtanácsadás, mozgásterv, fogyókúra terv.

 

Beszélje meg velem, hogyan tudna egészségesebben élni, állapotára, fittségére való tekintettel hogyan vezesse be a rendszeres mozgást az életébe. 

Az ön tanácsadója - Dr. Nuszpl Árpád, aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos, családorvos szakorvos.

 

 

 

Név:


Jelszó:

Chatbox

nuszplagi - Aug 22. : 17:35
Már csak egy kicsit kell várni 🙏🙏 Augusztus 30-án délután újra várunk benneteket, és ezt követően a megszokott nyitva tartási rendben. 🙏🙏

nuszplagi - Jun 24. : 11:57
A mai legmelegebb napon klimatizált teremben várunk mindenkit. A jóga órára érkezőket hűtött citromos, mentás frissítő itallal várjuk. Namaste 🧘🧘‍♂️🧘‍♀️

nuszplagi - Jun 21. : 08:26
Kedves Vendégeink. 22-én kedden, oltás miatt a Más Világ zárva lesz. Köszönöm megértéseteket.

nuszplagi - Jun 14. : 19:56
Kedves Vendégeink.⚠️⚠️⚠️👇👇 Egyéb ügyek intézése miatt a héten kedden és pénteken (06.15, és 18-án) csak délután, 16 órától leszünk nyitva. Köszönjük megértéseteket.

nuszplagi - Jun 07. : 19:25
Női torna edzőnk, Anikó, elindít egy kezdő Hatha jóga csoportos órát. Ha felkeltette az érdeklődésedet, írj nekünk.

nuszplagi - Apr 29. : 09:11
A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a helyiség üzemeltetőjének, a szolgáltatás nyújtójának a feladata. Amennyiben ennek nem tesz eleget, a bírság 100 ezer forinttó

nuszplagi - Apr 29. : 08:58
A Covid intézkedéseknek köszönhetően központunk előreláthatólag május 3.-val újra tudja fogadni vendégeit. A hatályos jogszabályoknak köszönhetően intézményünk CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY FELMUTATÁSÁVAL látogatható.

nuszplagi - Nov 02. : 10:12
A járványhelyzetre való tekintettel masszázsszolgáltatásunk szünetel

nuszplagi - Oct 18. : 18:20
Hétfőn Gábor is várja az edzésre érkezőket, 17-21 ig, illetve az előre megbeszélt időpontokban. Ne keress kifogást. Gyere hozzánk 💜

nuszplagi - Oct 11. : 22:24
Orvos szemmel. 😊 https://egeszsegsuli.ewk.hu/szaunazas/

nuszplagi - Sep 29. : 09:21
Gyógynövényes aromakúrával vár a héten a Más Világ wellness #másvilág #szauna #masszázs

nuszplagi - Sep 12. : 12:04
Más Világ, a pénztárca 👛 barát edzőterem ❤️‼️

nuszplagi - Sep 03. : 17:55
Minden változás egy döntéssel kezdődik. Dönts helyesen 😊 Válassz minket 🥰kép
Copyright 2014 © Más Világ Barcs - Minden jog fenntartva!
Design and Hosted by MASVILÁG